Waar kan ik jullie vinden?

Onze blokhut staat aan de Pattonstraat 1 in Oss. Op zaterdagen tussen 10:00 en 15:00 en woensdagen tussen 19:30 en 21:30 zijn er meestal mensen op de blokhut te vinden (vakanties uitgezonderd).

Als u buiten deze tijden om iemand van onze groep nodig heeft, vindt u alle gegevens onder het kopje contact.

Mag mijn kind komen kijken?

Bij scouting is iedereen in principe welkom. Uw kind mag vijf keer gratis komen kijken.  Maakt u hiervoor een afspraak met de leiding van de betreffende leeftijdsgroep (zie Speltakken).

Als uw kind daarna graag lid wil worden van onze vereniging, vult u het inschrijfformulier in. Vanaf dat moment betaalt u contributie voor de rest van het schooljaar.

Wat is de contributie?

Voor de Bevers €90,- per jaar.

Voor Welpen, Scouts en Explorers €140,- per jaar.

Voor de Stam en Roverscouts €32,50 per jaar

Hoe meld ik mij/mijn kind af voor een opkomst?

Bij de leiding van de speltak. Graag ruim op tijd, zodat er voor het programma nog rekening mee kan worden gehouden. Contactgegevens vindt u hier.

Is jullie gebouw te huur?

Ons gebouw is niet te huur.

Scoutinggroepen op zoek naar een accommodatie in de buurt kunnen die vinden op de website van Scouting Nederland onder het kopje Accomodaties & Materiaal (wel eerst inloggen).

Waar moeten de insignes op de blouse?

Op deze tekening kun je zien waar alle insignes op de blouse horen te zitten. Klik op het plaatje voor een grote afbeelding.

Scoutinggroep dr. Saal van Zwanenberg